0180 420 020 info@yachtschilders.nl

HOME

peter telefoon 3192

Buntsma Yachtschilders is gespecialiseerd in het afwerken van luxe mega jachten, uiteraard werken wij ook met veel plezier aan kleinere jachten. Informeer zeker naar de mogelijkheden/

Buntsma Yachtschilders is opgericht door de gebroeders Buntsma. Peter en Randy Buntsma hebben samen meer dan 30 jaar ervaring en op tientallen luxe mega jachten hun werkzaamheden verricht. Als jachtschilder ben je nooit uitgeleerd, omdat wij elke klus het uiterste uit onszelf en ons personeel halen blijven wij in onszelf investeren om aan elke kwaliteitseis van elke jachtbouwer te kunnen blijven voldoen. Dit wordt bevestigd door de vele prijswinnende mega jachten waar Buntsma Yachtschilders het plamuurwerk en het verfsysteem voor heeft verzorgd.

peter telefoon 1885

Om van een kaal casco een superstrak en oogverblindend mega jacht te maken zijn vele precieze handelingen nodig, Buntsma Yachtschilders beheerst dit tot in de puntjes en kan het totale proces voor zijn rekening nemen. Om extreme kwaliteit te garanderen werken wij met hoogwaardige 2 componenten epoxy producten, dit bied de beste bescherming voor uw ondergrond en verlengt de duurzaamheid van de werkzaamheden. Dit wil zeggen dat de plamuur, de primers, de voorlak en de aflak allemaal op basis van hoogwaardige 2-componenten epoxy producten zijn.

Het vak jachtschilder is een specialistische ambacht waarin je veel in jezelf moet investeren om de top te halen, er gaan dan ook vele jaren overheen voordat je alle facetten van het vak beheerst. Niet alleen een goede fijne motoriek is een must, maar ook de leergierigheid en de drive om je elke dag weer te verbeteren moeten absoluut aanwezig zijn om een allround jachtschilder te worden.

peter telefoon 1898Buntsma Yachtschilders onderscheid zich door de professionele uitstraling op de jachtwerf, het gemotiveerde personeel dat wordt aangestuurd door gediplomeerde leermeesters en het vermogen om probleem oplossend mee te denken met de jachtwerf. Buntsma Yachtschilders staat voor kwaliteit en vakmanschap.