0180 420 020 info@yachtschilders.nl

NIEUWE JACHTEN

Wanneer u zich oriënteert op een nieuw jacht, dan weet u één ding zeker: u zoekt iets bijzonders. Een jacht dat naadloos aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Een jacht dat uw handtekening draagt. Het schilderwerk is het eerste aanzicht van uw jacht.

De variatie van water en het aanbod van jachten in Nederland geven de mogelijkheid een keuze te maken welke het beste bij u past. De klassieke charme van hout, snelheid met polyester, de strakke vormen van staal en aluminium, de luxe van comfort of zo vaak mogelijk het water op gaan zijn allemaal overtuigingen om een jacht te bezitten.

Uw nieuwe jacht is een bron van plezier en ontspanning. Elk vaartuig is specifiek en kan niet altijd een “standaard” behandeling krijgen, daarom wordt er gewerkt met zorgvuldig materiaal en productkeuze die staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Het verzorgen van de lak van uw jacht is niet alleen voor een perfect uiterlijk vertoon van het jacht, ook zeker is de lak voor de bescherming van het schip. Een goed gelakt jacht zal veel beter waardevast blijven

Het jachtschildersvak is een ambacht. Hierdoor is er veel mogelijk om uw jacht er uniek uit te laten zien en wij doen dit met veel plezier. Voor meer informatie over het schilderen of spuiten van uw jacht en hoe wij dat doen, neem contact met ons op.